STARTKEMP 2011

Dne 7. 9. 2011 jsme my, žáci 1.ročníku gymnázia, odjeli na poznávací kurz v Kunčicích.

Sraz byl na zábřežském nádraží, kde jsme netrpělivě vyhlíželi vlak a natěšeni  jsme očekávali mnoho nových zážitků.

Jak příjezd do Starého Města, tak i cestu instruktoři pojali velmi dobře.

I přes únavu některých spolužáků všechny skupinky došly do cíle, kterým byla chata Junior.

Jak tento den dobře začal, tak z pohledu mého ještě lépe pokračoval. Byla pro nás nachystána spousta her a zábavy.

Nejvíce úsměvů na tváři bezkonkurenčně vykouzlilo Kasino, které bylo jakýmsi bonbónkem na konci úspěšného dne. I přes nepříznivé počasí se první den vydařil a myslím, že nejen u nás na pokoji se usínalo s úsměvem na tváři.

Druhý den bych zhodnotila taky velice kladně. Hra na kontinenty nám umožnila nahlédnout do míst, která nám nejsou moc blízká. I když většina měla obavy z Ruska, nakonec z něj byli všichni uchvácení. Večerní karaoke se také povedlo a všichni jsme se pořádně vyzpívali.

Třetí den začal netradiční snídaní, prakticky skoro nikdo se nenajedl – měli jsme svázané ruce. Ještě před odjezdem jsme stihli vymyslet reklamy, se kterými bychom  určitě uspěli  i na poli showbyznysu. Tento den se ještě zapsal do dějin Startkempu oslavou Vánoc a Nového roku.

Tuto akci jsme si my, studenti, užili na 100%. Když budu mluvit za sebe, tak mé vzpomínky na Startkemp jsou veselé a vzpomínám jen s úsměvem. Věřím, že nejen já, ale i ostatní spolužáci by Startkemp doporučili i dalším prvákům, kteří se rozhodnou studovat na naší škole.

Velká pochvala a dík patří především  našim instruktorům, kteří pro nás vymysleli program a nedali nám příležitost se nudit.

Iveta Košárková 1.A